Vragen en antwoorden

Jullie zijn welkom op het door u gereserveerde uur. Het is niet nodig om eerder te komen, dit om zoveel mogelijk ieder team de tijd te kunnen geven hun escape ervaring netjes af te kunnen ronden.

Als je teamleden afzonderlijk komen kan je afspreken om te verzamelen in één van de faciliteiten op wandelafstand (zie lager: Welke faciliteiten zijn er op wandelafstand?)

  • Italiaans restaurant Il Sorrento
  • cafe De Zwaan

Je kan een escape room combineren met een wandeling in het Hallerbos

Dat kan helaas niet. De kamers zijn getest op hun maximaal aantal spelers. Daardoor blijft het spel voor iedereen leuk om te spelen.

In welke talen kunnen de kamers gespeeld worden?

De kamers kunnen gespeeld worden in het Nederlands, Frans of Engels. Dit kun je selecteren bij de reservering.  

Als je ons een mail stuurt, met daarin de gelegenheid, is het mogelijk om een cadeautje, kaartje, indien gewenst in het spel te verwerken. Het beste wordt dat afgeleverd uiterlijk 2 uur voor de reservatie, zodat wij tijd hebben het in het spel te verwerken. Dit kan op adres: Kerkstraat 41, 1653 Dworp. Wij zullen een mail sturen met maximale afmetingen van het cadeau. 

Zelfs als je claustrofobie hebt of niet van kleine ruimtes houdt, kun je meespelen (we hebben al meerdere klanten gehad). Als je het aangeeft, zorgen wij dat je ten aller tijde de ruimte kan verlaten. Sommige kamers hebben ook kleine ruimtes, daar hoef je niet speciaal in te gaan, dat kan ook één van de andere teamleden doen. Het is niet persé nodig dat ieder teamlid ook in iedere ruimte is geweest. 

Onze rooms zijn ook geschikt voor zwangere vrouwen.

Vanaf 16 jaar kunnen de Escape Rooms, zonder begeleiding van volwassenen gespeeld worden.

Juist voor gezinnen is het heel erg leuk om samen een Escape Room te spelen. Kinderen vanaf welke leeftijd ook, zijn zeer zeker welkom! Ze worden wel meegerekend bij het maximaal aantal personen per kamer. 

Dat is zeker mogelijk. Je kunt ons een email sturen met de door jullie gevraagde datum en uur waarop jullie wensen te spelen. Dan zullen wij de boeking maken.